• Vy ešte nemáte tehotenský vankúš?

Vy ešte nemáte tehotenský vankúš?

Vy ešte nemáte tehotenský vankúš?

Bolesti chrbta, problémy so spánkom, pálenie záhy, opuchnuté nohy a ďalšie nepríjemnosti sú bohužiaľ neoddeliteľnou súčasťou pokročilého tehotenstva.

Pokiaľ si chcete užívať tešenie sa na bábätko viac ako tehotenské neduhy, kúpte si tehotenský vankúš!

Skvelý vynález pre mamičky

  •  Čo to je? Šikovný vynález pomáhajúci predchádzať celej rade hore uvedených nepríjemností, ktoré trápia budúce mamičky a mamičky malých detí. Najväčšej obľube sa pritom teší tehotenský a dojčiaci vankúš Maxi umožňujúci nájsť príjemnú polohu pre odpočinok behom dňa i behom noci, čo býva najmä v 3. trimestri  tehotenstva vzhľadom k veľkosti bruška veľmi ťažké.

Urobte si pohodlie

  • Podložte si vankúšom nohy a uľavte si od opuchov, alebo si ním podložte hlavu, aby Vás  v ľahu nepálila záha. Oprite si o neho svoje bruško pri polohe na boku, alebo si o neho oprite krčnú chrbticu pri čítaní kníh o tehotenstve, bábätku a pôrode!

Ako našepkáva názov, výhody vankúša oceníte tiež pri dojčení, i pri tejto činnosti Vám Váš spojenec pomôže nájsť optimálnu polohu – teda už nielen Vám, ale i Vášmu dieťatku.

Môžete mať i lacnejší!

  • Nechce sa Vám míňať za vankúš veľa peňazí, i keď viete, že Vám pomôže? Kúpte ho tam, kde ponúkajú tehotenské vankúše za férové ceny. Napríklad v internetovom obchode www.dojciacevankus.sk svoj vankúš kúpite za menej ako 20 Eur. A pokiaľ nebude trvať na maxi veľkosti, môžete mať svojho pomocníka už od 19,90 Eur. Vybrať si pritom môžete z viac ako 50 farebných a materiálových dezénov.

Rozdeľte sa s ostatnými!

  • I keď sa tehotenský vankúš stane jedným z Vašich najobľúbenejších vecí, nebuďte sebecká a podeľte sa oňho i s ostatnými členmi rodiny. Napríklad so svojím bábätkom, ktorému vankúš v prvých týždňoch života dodá pocit bezpečia, a neskôr mu zaistí oporu pri kŕmení alebo pri hre. Vankúš môžete za odmenu požičať ocinkovi, ktorý si rád na ňom pohovie, keď ho po práci bude bolieť chrbát. Rovnako ako starším súrodencom bábätka, ktorí sa vrátia domov unavení zo sedenia v školských laviciach.

Čo sa skrýva pod povlakom?

  •  Zaujíma Vás, čo sa skrýva pod povlakom? Buď PES duté vlákno, alebo EPS guličky alebo mikroperly. V oboch prípadoch sa jedná o vysoko kvalitný produkt českého výrobcu, ktorý okrem vankúšov vyrába tiež sady do postieľok a novo tiež hniezdočká pre bábätká. Všetky produkty má pritom skladom, snaží sa ich expedovať do 24 hodín a všetko, čo vyrába, vyrába s láskou. Myslite na svoje pohodlie a vyberte si z jeho ponuky, čo potrebujete!

www.dojciacevankus.sk

tehotensky a dojciaci vankus Maxi 205 cm