• Vankúš na dojčenie Matýsek, ako vlastne vzniká?

Vankúš na dojčenie Matýsek, ako vlastne vzniká?

Vankúš na dojčenie Matýsek, ako vlastne vzniká?

Na Vašu žiadosť sme sa pustili do tohto článku.

Veľmi Vás zaujíma, ako naše výrobky vznikajú, a či naozaj všetko vyrábame sami. Áno, všetko, čo predávame, v našich e-shopoch, naozaj sami vyrábame, a snažíme sa mať všetko skladom, aby sme tovar odosielali do 24 hodín.


Chápeme, že pokiaľ sa Vám bábätko narodilo a dojčenie nejde práve tak, ako ste si predstavovali, tak jednoducho chcete vankúš pokiaľ možno okamžite.
Než vankúšik začneme šiť, musíme zohnať kvalitný materiál. Zohnať kvalitný a hlavne atestovaný materiál pre deti do troch rokov, začína byť čoraz viac väčšia drina. Bohužiaľ sa sem začalo dovážať veľké množstvo nekvalitného materiálu, z ktorého nechceme vyrábať. Nakoniec sa nám podarilo zohnať českého výrobcu materiálu, ktorý nám vychádza s našimi požiadavkami maximálne v ústrety a my môžeme vyrábať výrobky vysokej kvality.

Nastrihanie a ušitie vankúšov

Vankúše sa strihajú pílou, možno vás prekvapí, že nie nožničkami, ale na väčšie množstvo materiálu sa používa krajčírska píla, ktorá všetko zvládne veľmi presne rozrezať a pripraviť na šitie. Potom už všetko preberie jedna z našich šikovných krajčírok a vankúšik ušije.

Plnenie vankúšov:

Naše vankúše sme veľmi dlho plnili ručne, bola to dosť náročná práca a málo kto sa ju naučil. Od roku 2013 máme k dispozícii najmodernejší plniaci stroj, ktorý vankúše plní veľmi presne a pravidelne.


No a potom stačí dať všetko dokopy, povliecť naplnený vankúš poťahom a krásne zabaliť.
Tak, aby sa Vám i Vaším deťom páčil a boli ste maximálne spokojný.
Pokiaľ máte nejaké dotazy, veľmi radi ich zodpovieme, napíšte nám ich prosím do diskusie pod článkom. Ďakujeme.